Бившият съпруг на певицата иска да премести синовете им в Хавай, за да получава по-дълго време издръжка

...
Бившият съпруг на певицата иска да премести синовете им в Хавай, за да получава по-дълго време издръжка
Коментари Харесай

Страховете за Бритни Спиърс се засилват, докато мемоарите й стават №1

Бившият съпруг на певицата иска да премести синовете им в Хавай, за да получава по-дълго време издръжка от нея
Страховете за психологичното положение на Бритни Спиърс се ускоряват. След като се появиха информации, че още веднъж разчита на опиати, певицата се замеси в скандал с защитата на баскетболиста Виктор Уембаняма. Тя твърди, че е била ударена от телохранител на звездата на НБА, когато се пробвала да го поздрави в Лас Вегас. Клипове, запечатали случката, и полицейско следствие обаче я опровергаха. По-скоро Спиърс се удря в ръката на охранител, който се пробва да ѝ попречи да потупа Уембаняма по гърба. Въпреки това певицата продължава да упорства за опрощение, пускайки в инстаграм странни известия. В едно от тях тя пита Бог дали знае по кое време ще се усмихне още веднъж.

Притесненията за психологичното ѝ здраве започнаха след изявления на “Дейли мейл ” и “Сън ”, че Бритни евентуално още веднъж се дрогира и това може да утежни положението ѝ. Те се позоваха на разкази на нейния някогашен брачен партньор Кевин Федърлайн и синовете им. Британските вестници цитират Федърлайн да споделя: “Страхувам се, че е на метамфетамин. Молех се някой да заяви това обществено и тя да се осъзнае. Ужасяващо е. Тя е майката на моите момчета... Не желая те да се разсънят една заран и да открият, че майка им е приела свръхдоза ”

Според изданието 17-годишният Престън и 16-годишният Джейдън са отказали да посещават дома на майка си, откакто видели в него да се доставят опиати.

Има съмнения, че 41-годишната певица приема бистър метамфетамин, който е мощно пристрастяващ и бързо унищожава целия организъм. Нейни близки я приканват да потърси помощ, преди да е станало късно. Баща ѝ Джейми се тормози тя да не показа ориста на британската певица Ейми Уайнхаус, която умря на 27 година след корист с опиати.

Бритни Спиърс опроверга тези информации. “Фактът, че хората настояват неща, които не са правилни, е толкоз печален... Това може даже да не са те, тъй като за мен няма смисъл да споделят това ”, написа певицата в инстаграм. Тя признава, че е натъжена от думите на Престън за доставка на опиати, тъй като се пробвала да направи толкоз хубави неща за него, а той в никакъв случай не считал, че е задоволително положително. Говоренето зад тила ѝ разбивало нейното сърце. След като изрази вяра, че Кевин и Престън не са споделили оповестените от таблоидите неща, Бритни изтри за малко профилите си в обществените мрежи. Тя и преди е напускала мрежата, тъй като усеща, че новините в нея я унищожават и всички препоръки по какъв начин би трябвало да се издигне над тях не могат да се осъществят, защото измислянето на неистини дотам е опустошително. Вестниците обаче настояват, че историята им е същинска и кореспонденти са гостували в дома на някогашния ѝ брачен партньор, който се грижи за синовете им. Провели са дълъг диалог с тях. Освен това имали и други източници на информация.

Но 45-годишният Кевин Федърлайн също опроверга изявленията. Той упрекна публицистите, че са тиражирали неистини, с което са нанесли душевна контузия на фамилията. По думите му репортерите в действителност са им гостували, само че доверието посред им било нарушено “поради доста аргументи ” и са прекъснали да поддържат връзка с тях още през март. Федърлайн не споделя кои от изнесените изказвания са погрешни, което пък даде мотив на някои медии да се съмняват, че той може да има финансов интерес да не споделя цялата истина.

Бившият брачен партньор на Спиърс получава солидна месечна прехрана от нея, с цел да се грижи за синовете им. Смята се, че е сред 20 000 и 40 000 $. Според законодателството на Калифорния, където живеят, изплащането ѝ стопира при навършване на 18-годишна възраст. Федърлайн сподели, че счита да се реалокира със фамилията си в Хавай. Той изясни смяната със блян да водят по-спокоен живот, защото в Лос Анджелис непрестанно били преследвани от папараци поради Бритни

Бившият танцьор, който бе женен за певицата сред 2004 и 2007 година, има втора брачна половинка и две дъщери с нея. Двамата отглеждат четирите деца, само че значително с помощта на плащаната от Спиърс прехрана за двете момчета. Преместването им в Хавай значи, че тя би трябвало да продължи да го прави, до момента в който те навършат 23 година Освен това да е съгласна те да живеят в различен щат, защото значи, че няма да се извършва съглашението за взаимно настойничество върху тях, предвиждащо да прекарват несъмнено време и с майка си.

В началото на юни бе обявено, че Бритни е склонила на такава смяна, откакто момчетата отказали да я посещават поради душевен нестабилното ѝ държание. Те дали обещание да се върнат при нея, когато още веднъж стъпи на краката си, и тя приела, че по този начин ще е по-добре за всички.

В момента певицата живее в Калифорния с втория си брачен партньор, само че от време на време се появяват информации, че двамата са пред бракоразвод. Тя се омъжи за фитнес треньора Сам Асгари предходната година, като нито един неин родственик не участва на сватбата им. Двамата са дружно от 2016 година, само че не бе допустимо по-рано да узаконят връзките си, защото Бритни се намираше под дългогодишно родителско настойничество. Тя бе сложена под надзор от татко си през 2008 година, откакто изпада в прочувствена и психическа рецесия. Тогава американски съд реши, че положението ѝ пречи да взема независими решения, и за неин настойник бе избран Джейми Спиърс. В продължение на 13 година той се разпореждаше с цялото ѝ положение, което се прави оценка на към 60 млн. $, и вземаше решения за всичките ѝ дейности, в това число дали може да се омъжи. За тази си работа той си бе отпуснал към 16 000 $ месечна заплата от благосъстоянието на своята щерка.

След серия от правосъдни оспорвания Бритни съумя да се освободи от оковите на своя татко и да се омъжи за Асгари. Двамата минаха през сложен интервал, откакто певицата претърпя импровизиран аборт с първото им дете. Тя от време на време разгласява в интернет странни известия и клипове по какъв начин танцува много разголена,

което ускори опасенията на почитателите ѝ, че не е добре. Даже някои подадоха сигнали в полицията и се наложи патрул да ревизира какво се случва в нейния дом, само че не откри да е в заплаха. Появиха се изказвания, че Бритни напълно е следена от своя брачен партньор, на които той шеговито отговори: “Дори нямам надзор върху това какво ще ядем на вечеря ”. Асгари добави, че схваща за какво феновете ѝ са обезпокоени, защото тя е приживяла доста компликации в предишното си.

Спиърс издава първия си албум, когато е единствено на 18 година, и се трансформира в най-продаваната американска поп певица. Славата и непрекъснатото гонене от папараци не ѝ се отразяват добре. Започва да се дрогира, след което идва и родителското настойничество.

Сега тя се готви да опише всичко за своя комплициран живот в записки. Макар “Жената в мен ” да би трябвало да се появи на 24 октомври на пазара, тя към този момент се трансформира в най-продаваната книга в “Амазон ” по предварителни поръчки. Твърди се, че Бритни е подписала контракт за 15 млн. $ за биографията си и се чака тя да бъде в действителност сензационна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР